سئو سایت چیست؟ (SEO – سئوسایت)
سئو سایت (Search Engine Optimization) یا بهینهسازی موتور جستجو به زبان عامیانه “آوردن سایت به صفحه اول گوگل” است و درواقع تکنیکها و اصولی است که سایت شما را برای موتورهای جستجو بهینه میکند و رتبه سایت را در نتایج گوگل بهبود میبخشد (شما را به صفحه اوّل گوگل میآورد).
سئو سایت یعنی شما به گوگل بفهمانید که سایت شما خوب است و اگر کاربر کلیدواژههای مربوط به شما را جستجو کرد، این سایت شما باشد که در صفحه اوّل گوگل دیده شود.
آیا میدانستید بیش از 94 درصد افرادی که از موتور جستجوی گوگل استفاده می کنند، فقط به صفحه اول نتایج جستجو نگاه می کنند و بیشتر افراد فقط روی سه نتیجه اول کلیک می کنند؟
در بازار رقابتی امروز، سئو سایت میتواند برای کسبوکار شما یک برگ برنده محسوب شود.
بر اساس آمار، اگر سایت شما در صفحه یا صفحات اول گوگل قرار نگرفته باشد مانند این است که شما در ته چاهی قرار گرفته اید که هرچه داد می زنید کسی صدای شما را نمی شوند. تکنیک های سئو سایت مانند نردبانی است که به شما کمک می کند از چاه بیرون آمده، به صفحه اول گوگل بیایید و دیده و شنیده شوید.
با توجه به گسترش دسترسی به اینترنت، می توان گفت که بسیاری از مشتریان بالقوه شما در اینترنت در حال جستجو هستند و اگر شما در معرض دید آنها قرار نگیرید، بیشک این مشتریان را از دست میدهید! اگر کسبوکار شما دارای یک سایت یا فروشگاه آنلاین است، بهینهسازی وب سایت به شما کمک میکند رشد کنید، دیده شوید، درآمد بیشتری داشته باشید و به اهداف خود برسید.
امروزه با پیشرفت الگوریتمهای گوگل، مفهوم سئو نیز تغییر کرده است؛ بسیاری از شرکتهای بزرگ از SEO به عنوان Search Experience Optimization یا بهینه سازی تجربه کاربری از جستجو یاد میکنند. بنابراین رضایت کاربر از نتیجه یافت شده اهمیت ویژه ای در سئو دارد.
سئو شامل چه چیزهایی است؟
- Quality of traffic یا کیفیت ترافیک
اگر تمام کاربران دنیا را هم به سایت خود جذب کنید اما آنها به دنبال چیز دیگری باشند، کیفیت ترافیک سایت شما افت میکند. بنابراین اولین پله در سئو سایت، شناسایی هدف کاربر است. برای مثال؛ کاربری را در نظر بگیرید که به دنبال خرید کفش به صفحه شما که در مورد معایب کفش پاشنهبلند است، میرسد. در این حالت، سریعا صفحه را میبندد و به جستجوی خود ادامه میدهد. - Quantity of traffic یا حجم ترافیک
حال که کاربران درست را نشانه گرفتهاید، هرچه تعداد بیشتری روی سایت شما در صفحات نتایج موتور جستجو (SERPs) کلیک کنند، بهتر است. - Organic results یا نتایج طبیعی
تبلیغات، بخش زیادی از نتایج جستجو را دربرمیگیرند. ترافیک ارگانیک، ترافیکی است که نیازی به پرداخت هزینه برای آن نیست و سایت شما بصورت طبیعی در نتایج اول نمایش داده میشود.
تجربه نشان داده است که با در نظر گرفتن موارد بالا، سئو سایت منجر به جذب بازدیدکننده زیاد از طریق گوگل میشود و این مهم، کلید موفقیت هر شرکتی را تضمین خواهد کرد.
انواع سئو سایت
تکنیک های مختلفی برای سئو سایت وجود دارد که متخصصین سئو از آن بهره می برند. این تکنیک ها به بهبود دیده شدن کسب و کار شما در موتورهای جستجو کمک می کنند.
مفهوم سئو با بیانی ساده
سفارش سئو سایت
اگر میخواهید با سئو سایت، کسب و کار خود را رشد دهید، همین حالا در این خصوص مشاوره سئو دریافت کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید و یا به صفحه تماس با ما مراجعه کنید.
شماره تماس: ۰۹۱۰۷۲۵۴۸۶۱
سئو درون صفحه (On-Page SEO)
سئو On Page به فعالیت هایی بر می گردد که بر روی خود صفحه ای که قرار است منتشر شود انجام می شود. به بیانی ساده تر، این فعالیت ها کمک می کنند که صفحه مدنظر در نتایج جستجوی گوگل بالاتر قرار بگیرند. سئو درون صفحه با توجه به تغییرات الگوریتم های گوگل، کیفیت و طبیعی بودن محتوا بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته و توجه به کیفیت فرای کمیت از اصول اساسی سئو سایت می باشد. از آن جایی که شما بیشترین کنترل را روی این بخش دارید، این بخش از سئو سایت بیشترین اهمیت را داراست.
بخش های اساسی سئو درون صفحه
- محتوای صفحه: محتوای صفحه چیزی است آن را در یک جایگاه مشخص قرار می دهد. محتوا چیزی است که کاربر به خاطر آن به سایت مراجعه می کند. محتوای خوب باید پاسخ گوی یک نیاز و قابل لینک شدن باشد.
- تگ های عنوان: بعد از محتوا، تگ های عنوان دومین فاکتور اساسی در سئو On-Page هستند. تگ های عنوان در نتایچ سرچ موتورهای جستجو نمایش داده می شوند و در جذب کاربر اهمیت بسیار بالایی دارند.
- آدرس صفحه: آدرس اینترنتی یا URL صفحه، موقعیت آن صفحه در وب را مشخص می کند. یک آدرس که به خوبی نوشته شده باشد و سلسله مراتب مطالب در آن رعایت شده باشد به بهبود تجربه کاربری کمک می کند. علاوه بر این، آدرس ها به رنک گیری و لینک گرفتن محتوا نیز کمک می کنند.
سئو برون صفحه (Off-Page SEO)
سئو Off Page به فعالیت هایی بر می گردد که خارج از وب سایت انجام می شود تا روی رنک شما در نتایج سرچ موتورهای جستجو تاثیر بگذارد. بهینه سازی وب سایت برای فاکتور های سئو برون صفحه شامل افزایش محبوبیت، مرتبط بودن، قابل اعتماد بودن و اعتبار سایت می شود. این هدف با لینک دادن سایر منابع مرتبط به سایت ما محقق می شود. در واقع، سایر سایت ها با لینک دادن به ما اعتبار ما را تضمین می کنند. در قواعد سئو سایت، فاکتورهای سئو برون صفحه نقش بسیار مهمی در رنک گیری یک صفحه دارند.
بخش های اساسی سئو برون صفحه
- بک لینک: ساخت بک لینک قلب سئو Off Page است. موتورهای جستجو از بک لینک ها به عنوان نشان گر کیفیت یک محتوا استفاده می کنند. در نتیجه، یک سایت با بک لینک های با کیفیت بیشتر شانس بیشتری برای رنک گرفتن خواهد داشت. فاکتورهایی که باعث ارزشمند شدن یک بک لینک می شوند شامل محبوبیت سایت لینک دهنده، ارتباط معنایی دو سایت، تازگی لینک، آنکر تکست لینک (عبارت لینک شده در سایت لینک دهنده)، اعتبار سایت لینک دهنده، تعداد سایر لینک ها در سایت لینک دهنده و اعتبار دامنه و صفحه لینک دهنده می شود.
- استراتژی هایی غیر از لینک دادن: در حالی که لینک های خارجی رایج ترین کار برای سئو Off Page است، هر فعالیت دیگری که خارج از سایت شما انجام شود و به بهبود رنک شما کمک کند در دسته سئو برون صفحه قرار می گیرد. این موارد شامل بازاریابی شبکه های اجتماعی، بلاگ پست های مهمان و اشاره شدن نام برند به صورت لینک شده یا نشده می شوند.
روش های سئو سایت
در کنار انواع سئو سایت، روش های به کار رفته برای بهینه سازی جایگاه وب سایت نیز می تواند متفاوت باشد. تفاوت اصلی بین این روش ها مدت زمانی است که طول می کشد تا شما بتوانید نتایج را به صورت محسوس روی سایت خود ببینید. علاوه بر این، در هزینه، ریسک و ارزش نهایی نیز تفاوت هایی وجود خواهد داشت. در تصویر و جدول زیر می توانید تفاوت های سه روش اصلی پیاده سازی سئو سایت را مشاهده کنید.
تاثیر سئو سایت بر درآمدزایی و رونق کسبوکار
بازدید بدست آمده از پیادهسازی اصولی سئو سایت بر هر نوع تبلیغ برتری داشته و در دراز مدت هزینه کمتری را نیز به شما تحمیل خواهد کرد.
اهمیت سئو در چیست؟
بیشتر کاربران اینترنت تنها روی سه نتیجه اول در صفحه نتایج موتورهای جستجو (SERPS) کلیک میکنند. برای رقابت با سایر کسبوکارها و جذب بازدیدکنندگان بیشتر، شما باید با کمک سئو و بهینهسازی سایت در نتایج اول قرار بگیرید.
قرار گرفتن در صفحه اوّل گوگل موجب بازدید بیشتر سایت خواهد شد. با افزایش بازدید سایت، برند و کسبوکار شما در میان مشتریان بیشتر شناخته میشود و این خود افزایش مشتری و افزایش درآمد کسبوکار را برای شما به ارمغان خواهد آورد.
نتایج سئو سایت
سئو و بهینهسازی سایت فقط محدود به بهبود رنک گوگل نمیشود. پیادهسازی اصولی سئو میتواند تجربه کاربری وبسایت را بهبود بخشد و با بهبود مواردی مانند سرعت سایت، کار با سایت شما لذتبخشتر میشود.
از آنجا که کاربران به نتایج برتر در موتورهای جستجو اعتماد زیادی دارند، حضور شما در آن نتایج میتواند اعتماد بیشتر کاربران را حاصل کند. علاوه بر این، اصول سئو و بهینهسازی سایت میتواند به حضور هرچه مؤثرتر شما در شبکههای اجتماعی نیز کمک شایانی کند.
مطالعه مقالات و ویدیوهای آموزشی منتشر شده در تاپسئو724
چک لیست سئو سایت
چک لیست سئو مجموعه ای از روش هایی است که تاثیر مثبت آن بر روی سئو سایت ثابت شده است و دنبال کردن یک به یک آن ها کمک بسیار زیادی به بهبود جایگاه سایت شما در موتورهای جستجو می کند. این چک لیست یکی از کامل ترین لیست های موجود در اینترنت است که تاثیر تک تک موارد آن تضمین شده است.چک لیست پایه سئو
- نصب پلاگین Yoast (یا سایر پلاگین های سئو)
پلاگین Yoast SEO یک پلاگین رایگان برای وردپرس است که انجام اصول فنی سئو را بسیار ساده تر می کند. اگر از CMS خاصی استفاده می کنید که یوست آن را پشتیبانی نمی کند، می توانید در گوگل به دنبال یک پلاگین دیگر بگردید.
- یک سایت مپ بسازید
سایت مپ به موتورهای جستجو می گوید که کجای سایت شما می توانند محتوای مهم را پیدا کنند. سایت مپ سایت خود را می توانید با آدرس (yourdomain.com/sitemap.xml) پیدا کنید. چگونه سایت مپ بسازید؟ اگر کاربر وردپرس هستید از یوست استفاده کنید. در غیر این صورت هم می توانید در گوگل جستجو کرده و از ابزارهای دیگر استفاده کنید.
- فایل robots.txt بسازید و به سایت خود اضافه کنید
فایل robots.txt متنی است که به موتورهای جستجو می گوید به کجای سایت شما بروند و به کجا نروند. کاربران وردپرس می توانند از یوست برای ایجاد و بهینه سازی فایل robots.txt استفاده کنند.
- Google Analytics را نصب کنید
ابزار گوگل آنالیتیکس یک ابزار رایگان از گوگل است که به شما نشان می دهد چند نفر از سایت شما بازدید کرده اند و تعامل آن ها با سایت شما چگونه است. فقط کافیست ثبت نام کنید و کد آن را در سایت خود اضافه کنید.
- سرچ کنسول گوگل را راه اندازی کنید
سرچ کنسول ابزاری بسیار قوی و بسیار ضروری برای همه وب مستر ها است. این ابزار به شما اجازه می دهد که عملکرد خود را بررسی کنید و کلیدواژه هایی که با آن ها رنک دارید را ببینید. راه اندازی سرچ کنسول گوگل یکی از باید های سئو سایت است.چک لیست جستجوی کلیدواژه ها
- یک کلیدواژه اولیه و اصلی برای هدف قرار دادن انتخاب کنید
جستجوی کلیدواژه بی شک اساسی ترین تکه از پازل سئو سایت است. هر صفحه یا پست روی سایت شما باید روی یک کلیدواژه اصلی و اولیه تمرکز داشته باشد. چگونه کلیدواژه های پر مخاطب پیدا کنیم؟ با استفاده از ابزارهایی مانند Google Keyword Planner یا هر ابزار دیگری.
- کلیدواژه های دم دراز یا Long-tail را پیدا کنید
افراد برای یک کلیدواژه مشخص ممکن است به روش های گوناگونی جستجو کنند. کلیدواژه های دم دراز کلیدواژه های هستند که از سه کلمه یا بیشتر تشکیل شده اند و بهترین راه برای پیدا کردن آن ها استفاده از Autocomplete گوگل است.
- هدف سرچ را درک کنید
چند بار پیش آمده است که شما چیزی را در گوگل سرچ کنید ولی پاسخ مرتبطی نیابید؟ بسیار کم.این مسئله به این دلیل است که گوگل می تواند هدف پشت هر سرچ را به خوبی درک کند. برای اینکه امیدی برای رنک گرفتن در هر کلیدواژه ای داشته باشید، شما نیز باید همین کار را کنید. باید هدف سرچ پشت هر کلیدواژه را درک کنید و آن را در محتوای خود لحاظ کنید.
- کلیدواژه های سوالی را نیز در نظر بگیرید
در نظر داشته باشید که هر کلمه ای که سرچ می شود، در پشت آن سوالی در ذهن کاربر وجود دارد. برای یافتن کلیدواژه های سوالی می توانید به بخش Related Search های گوگل نیز توجه کنید.
- سختی کلیدواژه را بسنجید
در سئو سایت، هیچ چیز بدتر از دنبال کردن یک کلیدواژه دست نیافتنی نیست. برای اینکه بفهمید یک کلیدواژه قابل دسترسی است یا خیر بهتر است از ابتدا میزان Keyword Difficulty آن را بسنجید. این کار را می توانید با ابزارهای مختلفی مانند ابزار Ahrefs انجام دهید.چک لیست سئو On-Pageحال که کار جستجوی کلیدواژه ها را انجام داده ایم، قدم بعدی در انجام سئو سایت بررسی محتوای موجود در سایت شما است.
- از URL های کوتاه و توصیفی استفاده کنید
تحقیقات نشان داده اند که URL های کوتاه تر بهتر رنک می گیرند، ولی توصیفی بودن را فدای طول URL نکنید. آدرس صفحه شما باید بتواند به کاربر بگوید که محتوای صفحه وقتی که روی آن کلیک کنند چه خواهد بود. علاوه بر این، سعی کنید کلیدواژه اصلی خود را در URL جا دهید.
- تگ عنوان و توضیحات مجاب کننده بنویسید
حتما شنیده اید که باید کلیدواژه اصلی خود را در تگ Title و Meta Description بیاورید. امّا این کار از نظر سئو سایت درست است؟ صد در صد. اما این کار را به قیمت بی معنی شدن محتوای خود نکنید! به جای اینکه سعی کنید به زور کلیدواژه را در این قسمت ها جا دهید، سعی کنید متنی جذاب و هوشمندانه برای عنوان و توضیحات بنویسید که بتواند نرخ کلیک یا CTR سایت شما را بهبود دهد.
- از یک تگ H1 در صفحه استفاده کرده و کلیدواژه خود را در آن بگنجانید
بسیار مهم است که صفحه شما حاوی تنها یک تگ H1 باشد. همچنین بسیار مهم است که کلیدواژه هدف خود را در این تگ بیاورید. وقتی که کلیدواژه شما در این تگ باشد، به کاربر کمک می کند که بفهمد به صفحه ی درستی آمده است.
- از تگ alt برای تصاویر خود استفاده کنید
هدف تگ alt تصاویر این است که اگر به هر دلیلی تصویر لود نشد، کاربر بتواند بفهمد که موضوع تصویر چه بوده است. علاوه بر این، اضافه کردن تگ alt به رنک گرفتن تصاویر در Google Images کمک می کند.
- کلیدواژه های دم دراز را در دل محتوا جا دهید
اکثر پیج هایی که رنک خوبی دارند معمولا با تعداد بسیار زیادی از کلیدواژه های دیگر نیز رنک دارند. این بدان معناست که همه ترافیک سایت شما فقط از طریق کلیدواژه اصلی شما نمی آید. کلیدواژه ای long-tail نیز اهمیت بسیار بالایی دارند.
- از Schema Markup استفاده کنید
Schema Markup می تواند به موتورهای جستجو کمک کند که محتوای صفحه شما را بهتر بفهمند. علاوه بر این می تواند به شیوه نشان داده شدن محتوای شما در نتایج سرچ کمک کند.چک لیست سئو محتوا
- مقدمه جذاب بنویسید
اگر شما در مقدمه متن خوب نتوانید کاربر را مجاب کنید که محتوای شما همان چیزی است که دنبالش هستند، کاربر سریع تر از آن چه فکرش را کنید صفحه خواهد بست.
- به خوانایی متن توجه کنید
هیچ کس دوست ندارد یک بخش بسیار بزرگ متن را بخواند. برای همین سعی کنید متن خود را به زیر شاخه ها تقسیم کنید و برای آن تصویر و نقل قول بگذارید.
- جملات و پاراگراف های کوتاه بنویسید
از لغات ساده استفاده کنید. ساده بنویسید و از پیچیده کردن بیهوده مطلب خودداری کنید.
- بهترین مطلب را برای موضوع مدنظر بنویسید
اگر قصد نوشتن مطلب برای یک موضوع خاص دارید، ابتدا در مورد آن سرچ کرده و بهترین مطلب برای آن را پیدا کنید. سپس سعی کنید مطلب شما از آن بهتر و کامل تر باشد. به این روش تکنیک آسمان خراش نیز می گویند.چک لیست سئو تکنیکالمشکلات فنی سئو سایت می تواند رنک یک وب سایت را از آنچه لایقش است پایین تر ببرد. در ادامه یکی از رایج ترین مشکلات فنی سئو سایت را نام می بریم.
- ارور های کرال (Crawl errors) را شناسایی و فیکس کنید
ارور کرال به این معناست که گوگل در مشاهده مطالب سایت شما مشکل دارد. اگر گوگل نتواند شما را ببینید، به شما رنک هم نخواهد داد. از سرچ کنسول گوگل به بخش Coverage رفته تا این ارورها را پیدا کنید.
- مطمئن شوید سرعت سایت شما مناسب است
سرعت صفحه یکی از مهم ترین مسائل سئو سایت است و به همین دلیل باید حداکثر تلاش خود را بکنید تا صفحات شما بسیار سریع لود شوند. برای آگاهی از سرعت لود سایت خود می توانید از ابزار Gtmetrix استفاده کنید.
- لینک های خارجی شکسته را فیکس کنید
لینک های شکسته ممکن است مستقیما روی رنک شما تاثیر نگذارند اما وجود آن ها می تواند تجربه کاربری را تحت تاثیر قرار دهد.
- مطمئن شوید که سایت شما Mobile-friendly است
امروزه بیشتر سرچ ها روی دستگاه های موبایل انجام می شود و نه از طریق دسکتاپ. پس داشتن سایتی که Mobile-Friendly باشد از قبل اهمیت بیشتری دارد.
- از HTTPs استفاده کنید
گوگل تایید کرده است که HTTPs برای رنک گرفتن تاثیر دارد. امروزه سایت های بیشتری از HTTPs استفاده می کنند و شما نیز باید همین کار را کنید.
- مشکل محتوای تکراری را برطرف کنید
محتوای تکراری یعنی شما دو یا چند صفحه با محتوای یکسان روی سایت دارید. چنین محتوایی به این دلیل مشکل زا است که گوگل نمی داند باید به کدام یک رنک دهد. این مشکل را می توانید با تعیین صفحه Canonical برطرف کنید.حرف آخرحقیقت امر این است که سئو فرآیندی ساده نیست که به راحتی پیاده سازی شود و سریع نتیجه دهد. صبر و مداومت دو فاکتور اصلی برای نتیجه گرفتن از تکنیک های سئو سایت است. علاوه بر این، موتورهای جستجو همواره در حال بروز رسانی الگوریتم های خود هستند و به همین دلیل باید کارشناسان سئو همواره دانش خود را بروز نگه دارند. برای افراد تازه کار ممکن است فرآیند سئو کمی پیچیده به نظر برسد. اگر احساس می کنید که وقت آن را ندارید یا می خواهید کار را به یک متخصص بسپارید
خدمات سئو سایت در تاپ سئو
سئو فنی یا تکنیکال به رفع مشکلات فنی و بهینهسازی سایت و سرور میپردازد و هدف آن کمک به رباتهای گوگل در شناسایی مؤثرتر و ایندکس سریعتر صفحات سایت شما است.
لیست خدمات سئو فنی (Technical SEO):
برخی از مواردی که در فرآیند سئو فنی به شما ارائه میشود، خدمات زیر هستند. توجه داشته باشید که این موارد تنها نمونههایی از خدمات سئو فنی میباشند.
- بررسی نکات امنیتی سایت و فعال کردن SSL
- بهینه سازی کارکرد سایت روی موبایل و تبلت
- فعال سازی AMP
- بهینه سازی کدهای سایت
- بهینه سازی و بهبود سرعت سایت
- ساخت سایت مپ
- ساخت و استفاده از اسکیما (Structured Data Markup)
- بهینه سازی UI/UX سایت
اتخاذ بهترین استراتژی محتوا برای سئو سایت یکی از کلیدیترین نکات برای موفقیت سایت شماست. تولید محتوای سئو شده و مرغوب از پایههای اصلی استراتژی سئو است. موارد زیر برخی از خدمات سئو محتوای سایت است.
لیست خدمات سئو محتوا (Content SEO):
برخی از مواردی که در فرآیند سئو محتوا به شما ارائه میشود، خدمات زیر هستند. توجه داشته باشید که این موارد تنها نمونههایی از خدمات سئو محتوا میباشند.
- تعریف هدف اصلی و مخاطبین کسبوکار
- انجام جستجوی کلیدواژهها
- شناخت رقبای سایت در کلمات کلیدی هدف
- بهینهسازی تگهای مهم محتوایی
- تولید محتوای سئو شده برای تمامی صفحات سایت
- لینک دهی داخلی و خارجی مناسب و اصولی
- ویرایش محتوا ازلحاظ نکات نگارشی و دستور زبان
- تولید و بهینهسازی محتوای چندرسانهای مانند عکس، اینفوگرافی، ویدئو و غیره.
گوگل در نمایش نتایج به کاربران موقعیت جغرافیایی آن ها را در نظر می گیرد و مرتبط ترین نتایج را بر اساس موقعیت آن ها نمایش می دهد. سئو محلی به معنای بهینه سازی حضور آنلاین کسب و کار فیزیکی شما برای جذب مشتریان بیشتر است.
لیست خدمات سئو محلی (Local SEO):
- ثبت موقعیت مکانی کسبوکار در گوگل
- ثبت شماره تماس و سایر راههای ارتباطی با محل کار
- تعریف ساعات کاری برای فروشگاه
- ثبت زمانهای تعطیل
- ثبت عکس از محیط کسبوکار شما
- تعریف حوزه کسبوکار کسبوکار
- افزایش بازدیدکننده و مشتری حضوری
- هدایت مستقیم کاربران برای تماس و ارتباط با شما توسط گوگل
- افزایش موفقیت شما درزمینهٔ رقابت با رقبای محلی
معرفی شدن برند شما در سایتهای پربازدید و معتبر و دریافت لینک از آنها تأثیر بسیار مهمی روی پیشرفت شما دارد. فرآیند بک لینک سازی شامل کسب چنین لینکهایی میشود که بهعنوان بخشی از فرآیند سئو خارجی به شما ارائه میشود. فرآیند لینک بیلدینگ هم به برندینگ کسبوکار شما کمک میکند و هم میتواند در راستای افزایش اعتبار سایت مفید باشد.
لیست خدمات بک لینک سازی (Link Building):
- تولید لینک خارجی برای وبسایت شما بر روی سایتهای معتبر خارجی
- تولید لینک خارجی برای وبسایت شما بر روی سایتهای معتبر ایرانی
- فعالیت در فرومها و انجمنها برای دریافت لینک از آنها
- افزایش اعتبار سایت بهواسطه دریافت لینک از سایتهای معتبر
- افزایش ورودی و بازدید سایت از طریق ساخت لینک در سایتهای پرمخاطب
- بهبود برندینگ کسبوکار شما و شناخته شدن برند شما میان کاربران
با در نظر گرفتن این نکته مهم که شبکههای اجتماعی امروزه به بخشی از زندگی افراد جامعه تبدیلشدهاند، این شبکهها میتوانند منابع زیادی را در اختیار شما قرار دهند و به برند سازی کمک کنند. بازاریابی شبکههای اجتماعی بخش مهمی از خدمات سئو خارجی (Off-page SEO) محسوب میشوند.
لیست خدمات بازاریابی شبکه های اجتماعی (Social Media Marketing):
- تولید محتوا تخصصی
- تولید طرح های اختصاصی
- رعایت استراتژی های تولید و نشر محتوا در هر شبکه اجتماعی
- تولید محتوای ویژه هر شبکه اجتماعی و سایت به صورت مجزا
- طراحی هویت بصری
- الگو انتشار منظم
- تنظیم کپشن
- تنظیم هشتگها
- محتوای متنی و ترجمه شده از سایت های معتبر تخصصی از هر حوزه
سئو سایت (Search Engine Optimization) به فرآیند تعیین و پیاده سازی استراتژی و بهینه سازی سایت برای قرار گرفتن آن در نتایج برتر جستجوی گوگل گفته می شود. سئو سایت شامل فریب و دستکاری موتورهای جستجو نمی شود. بلکه به روش های استراتژیکی گفته می شود که در آن اهمیت سایت برای موتورهای جستجو بالا می رود.
جواب این سوال هم می تواند بله باشد و هم خیر. اگر یک کمپانی سئو به شما قول رسیدن به صفحه یا نتیجه اوّل در مدت زمان کوتاهی را می دهد، باید بدانید که جایی از کار می لنگد! رسیدن به صفحه اوّل گوگل تا حد زیادی به میزان رقابت در کلمه کلیدی مد نظر بستگی دارد. به این ترتیب، اگر رقابت در کلیدواژه مدنظر شما کم باشد، رسیدن به صفحه اوّل گوگل در زمانی نسبتا کوتاه شدنی خواهد بود.
باید بگوییم که جواب دقیقی برای این سوال وجود ندارد امّا تحقیقات نشان می دهند که سایت هایی که در ۱۰ نتیجه اوّل گوگل قرار می گیرند، حداقل یک سال عمر دارند. به طور کلی، سئو سایت پروسه ای زمان بر است و نیاز به تلاش و مداومت زیادی دارد.
هزینه سئو به عوامل مختلفی بستگی دارد. امّا به طور کلی، سئو یک محصول نیست که بتوان قیمت ثابت و مشخصی را برای آن تعیین کرد. قیمت و هزینه سئو سایت تا حد زیادی به حوزه کاری و میزان رقابت کلیدواژه ها و همچنین خدمات سئو مدنظر شما بستگی دارد. تعرفه سئو سایت معمولا به صورت ماهانه محاسبه شده و توصیه می شود که برای آگاهی از قیمت دقیق خدمات سئو، همین حالا با کارشناسان تاپ سئو تماس بگیرید.
خدمات سئو سایت به طور کلی به دو دسته خدمات سئو داخلی و خدمات سئو خارجی تقسیم می شوند. خدمات سئو داخلی (On-page SEO) شامل پیاده سازی سئو فنی، سئوی محتوا، بهینه سازی ظاهر سایت و … می شود. خدمات سئو خارجی شامل فعالیت در شبکه های اجتماعی، بک لینک سازی، رپورتاژ خبری، تبلیغات گوگل و … می شود. خدمات سئو ارائه شده توسط تیم تاپ سئو به صورت انتخابی هستند و بسته به نیازها و حوزه کسب و کار شما استفاده خواهند شد.