استراتژی سئو فرایندی است که محتوای وب سایت ها رو بر اساس موضوعاتشون سازمان دهی میکند، موضوعاتی که به موتورهای جست و جو مثل گوگل کمک میکند تا متوجه بشوند کاربر موقع سرچ به چه چیزی نیاز دارد.
با بهینه سازی یک صفحه وب حول محور موضوعات و سپس کلمات کلیدی مطرح شده در آن موضوع، میتوانید تخصص خود را در چشم یک موتور جستوجو افزایش دهید و رتبه خوبی برای کلمات کلیدی مرتبط در موضوعات به دست آورید.
سئو چیست؟
کسانی که بهینه سازی موتورهای جستوجو رو انجام میدهند کسانی هستند که وب سایت ها را بهینه میکنند و به آن ها کمک میکنند که در نتایج جستوجو در جایگاه بالاتری قرار بگیرند و ترافیک ارگانیک بیشتری را جذب کنند.
در اصل،seo یک استراتژیست محتوا بسیار متخصص هست که به یک کسب و کار کمک میکند تا پاسخ برای سوالاتی که مردم از موتورهای جستجو دارند، پیدا کنند. و از این طریق شناخته شوند.
با توجه به تعریف seo طی ۹ مرحله استراتژی سئو را که باید برای یک وب سایت انجام دهید را لیست کردهایم.
مراحل استراتژی سئو طبق الگوریتم های ۲۰۱۹
۱) ایجاد کردن لیستی از موضوعات.
۲) ایجاد کردن لیستی از کلمات دم دراز با توجه به موضوعات لیست شده.
۳) درست کردن صفحات جداگانه برای هر موضوع.
۴) ایجاد یک وبلاگ.
۵) توسعه وبلاگ به صورت هفتگی برای افرایش رتبه صفحات.
۶) ایجاد طرح برای لینک دهی.
۷) فشرده سازی تمام فایل ها با فرمت های مختلف، قبل از بارگذاری در سایت.
۸) دنبال کردن مقالات سئو و بروز ماندن در این زمینه
۹) پیگیری میزان موفقیت کار.
ایجاد کردن لیستی از موضوعات قدم اول استراتژی سئو
کلمات کانونی قلب پروسه سئو سایت هستند.اما در رواقع آن ها اولین قدم برای رشد ارگانیک نیستند، اولین قدم ساختن لیستی از موضوعات است که میخواهید آن ها را از یک ماه تا چندین سال پوشش دهید.
برای لیست کردن موضوعات خودتون در ابتدا فهرستی حدود ۱۰ واژه یا عبارت های مربوط به حوزه کاریتون رو لیست کنید و برای این کار علاوه بر ابزار های مختلف میتونید از جست و جو گر خود google استفاده کنید، خوبی سرچ گوگل این است که حجم جست و جو و صفحات موجود را به شما نشان میدهد و باعث میشود تا میزان رقابت در کلمات مختلف را راحت تر شناسایی کنید.
ایجاد کردن لیستی از کلمات دم دراز با توجه به موضوعات لیست شده
بعد از لیست کردن موضوعات در مرحله دوم توسط ابزار های مختلف برای هر موضوع به صورت مجزا باید ۵ الی ۱۰ تا کلمه کانونی طولانی که اصلاحات دم دراز یا long tail نامیده میشوند را پیدا کنید.
درست کردن صفحات جداگانه برای هر موضوع
برای اینکه یک وب سایت خوب داشته باشید تا با کلمات مطرح صنعت خودتون در نتایج سرچ موتورهای جست و جو برتر باشد، نیاز است که برای هر موضوع صفحه جداگانهای داشته باشید.
گرفتن رتبه برای یک صفحه ای که چندین کلمه کانونی متفاوت دارد تقریبا کاری سخت و ناشدنی است ولی اگر برای هر موضوعی یک صفحه جداگانه تهیه شود و هر صفحه با یک طیف کلمات مترادف لینک دهی شود قطعا به رتبه میرسد.
ایجاد یک وبلاگ
وبلاگ نویسی میتواند یک راه باور نکردنی برای رتبه بندی کلمات کلیدی و جذب کاربران وب سایت شما باشد. هر پست وبلاگ یک صفحه وب جدید است که به شما فرصتی دیگر برای رتبه بندی در موتورهای جستجو میدهد.
برای ایجاد وبلاگ و رشد مطالب آن باید سه نکته را بیشتر از نکات دیگر رعایت کنید:
ابتدا کلمات کلیدی طولانی مدت خود را بیش از سه یا چهار بار در تمام صفحه قرار ندهید. گوگل دقیقا همانطور که قبلا مورد استفاده قرار گرفت، کلمات کلیدی را در نظر نمی گیرد
لینک دهی داخلی را جدی بگیرید و مطالب رو با کلمات کانونی یکدیگر بهم لینک دهید.
توسعه وبلاگ به صورت هفتگی برای افرایش رتبه صفحات
قدم پنجم استراتژی سئو نوشتن مطلب در بلاگ وب سایت است. چراکه اگر شما هر هفته حداقل یک مطلب در بلاگتون منتشر کنید و به صفحات اصلیتون لینک دهید، باعث میشود سایت شما از نظر گوگل همیشه اپدیت باشد و منظم دیده شود و از طریق لینک دهی های داخلی صفحات شما ارزشمند محسوب شود.
به این نکته هم توجه کنید که مقاله ای که تولید میکنید ابتدا برای کاربران است بعد برای گوگل پس موضوع مطلب رو طوری انتخاب کنید که پاسخ سوالات کاربران در صنعت شما باشد.
ایجاد طرح برای لینک دهی
طی چند مرحله گذشته درباره نحوه چگونگی ایجاد محتوا در سایت و ارتباط بین آن ها صحبت شد. باتوجه به اینکه اگر تمامی استراتژی سئو تا به اینجا درست به کار گرفته شود، باید از طریق محتواهای تولیدی ورودی و لینک گرفته شود که بهترین کار اشتراک گذاری پست ها در شبکه های اجتماعی من جمله توئیتر، فیس بوک، LinkedIn و … است.
فشرده سازی تمام فایل ها با فرمت های مختلف، قبل از بارگذاری در سایت
گذاشتن مدیا در وبلاگ و صفحات وب سایت یکی از روش های جذب مخاطب و فهم یک راحت تر مطالب برای کاربران است، اما از طرفی بارگذاری مدیا باعث کاهش سرعت سایت میشود، همان طور هم که میدانید سرعت سایت یکی از عامل های مهم سئو تکنیکال است و خیلی برای گوگل مهم است.
قبل از بارگذاری هر عکس، ویدئو و … تا حد امکان حتما اون رو فشرده کنید تا حجم خیلی زیادی روی سایت شما اپلود نشه و یک نکته ای که حتما مد نظر داشته باشید، خیلی از ابزار ها هنگام فشرده سازی سایز فایل شما رو تغییر میدهند و این کار باعث میشود تا کیفیت فایل شما پایین بیاید و نتیجه منفی داشته باشد.
دنبال کردن مقالات سئو و بروز ماندن در این زمینه
مثل موضوعات و صنعت های مختلف دیگه، حوزه سئو و موتورهای جست و جو در حال اپدیت و تکامل است. منابع آنلاین متعددی وجود دارد که می تواند به شما در حفظ اخبار و تغییرات SEO کمک کند که ممکن است بر وب سایت شما و استراتژی SEO شما تأثیر بگذارد.
SEOmoz
SEOBook
Search Engine Roundtable
Search Engine Land
Diggity Marketing
topseo724.com/blog
پیگیری میزان موفقیت کار
و در نهایت قدم اخر استراتژی سئو برای گرفتن یک نتیجه خوب از seo سایت زمان و تلاش زیاید لازم است برای ایکنکه ببینید نتیجه تلاش ها و وقت گذاشتن های شما چطوری پیش میره معیارهای زیادی وجود دارد که می توانید روزانه، هفتگی یا ماهانه پیگیری کنید تا برنامه SEO خود را پیگیری کنید و موفقیت خود را اندازه گیری کنید. مهم ترین ان ها سرچ کنسول گوگل، گوگل انالیتیکس و semrush هست.
برای استفاده از خدمات مشاوره رایگان تیم تاپ سئو و چیدن استراتژی برای بهینه سازی سایت خود با ما در ارتباط باشید
(شماره تماس: ۰۹۱۰۷۲۵۴۸۶۱)