سرچ کنسول گوگل یک ابزار کاملا حیاتی برای سئوکاران محسوب می شود، امّا در عین حال وب مسترهای اندکی از تمام چم و خم این ابزار آگاه هستند. قبلا در خصوص بخش Index Coverage Report سرچ کنسول توضیحات کاملی را در اختیار شما قرار دادیم. در این مقاله قصد داریم به بررسی ویدئوی آموزش گوگل در خصوص گزارشات ایندکس سرچ کنسول بپردازیم.
در این آموزش خواهید دید که چگونه می توان با استفاده از سرچ کنسول گوگل ببینید که کدام صفحات شما توسط گوگل کرال و ایندکس شده اند و چگونه با مشکل موجود در فرآیند ایندکس شدن مواجه شویم. با ما همراه باشید.
در گزارشات ایندکس سرچ کنسول چه اطلاعاتی وجود دارد؟
گزارشات ایندکس سرچ کنسول گوگل یک دید کلی در خصوص تمام صفحات وب سایت که گوگل آن ها را کرال کرده یا سعی کرده کرال کند را نشان می دهد. این گزارش همچنین تمام ارورهایی که ربات گوگل هنگام کرال کردن به آن ها برخورده است را نشان می دهد.
گزارشات Index Coverage شامل بخش های زیر می شود:
- Errors: ارورها مشکلات مهمی هستند که از ایندکس شدن صفحه جلوگیری می کنند. ارورها شامل صفحاتی می شوند که دارای تگ نوایندکس هستند، صفحاتی که ارور سرور دارند یا صفحاتی که ارور 404 دارند.
- Valid with warnings: این بخش نشان دهنده صفحاتی است که بسته به نوع مشکل ممکن است در نتایج گوگل بیاید یا نیاید. مثالی برای این مورد یک صفحه ایندکس شده است که با فایل robots.txt بلاک شده است.
- Valid: صفحات ایندکس شده ای که می توانند در نتایج جستجو نمایش داده شوند.
- Excluded: صفحاتی هستند که عمدی ایندکس نشده اند و در نتایج جستجو نمایش داده نخواهند شد.
در بخش خلاصه این گزارشات باکسی را میبینید که با تیک زدن آن می توانید ایمپرشن یا میزان دیده شدن صفحات ایندکس شده در نتایج گوگل را هم ببینید.
روش استفاده از گزارشات Index Coverage سرچ کنسول گوگل
توصیه می شود که وب مستر ها ابتدا صفحه ی خلاصه گزارشات را بررسی کنند تا مطمئن شوند که روند صفحات valid یا معتبر با ثبات است.
اندکی افت و خیز در این نمودار طبیعی است. اگر شما محتوا منتشر یا حذف می کنید، می توانید تغییرات آن را در این بخش ملاحظه کنید.
در مرحله بعدی باید به بخش ارورها مراجعه کنید. در این بخش مشکلات بر اساس میزان اهمیت مرتب شده اند. در نتیجه ارور های مهم را می توانید در بالای لیست ببینید. از بالای لیست شروع کنید و به سمت پایین لیست، تک تک مشکلات را بررسی کنید.
زمانی که فهمیدید مشکل از کجاست و قصد دارید آن را برطرف کنید، دو راه دارید:
یا اینکه خودتان مشکل را برطرف کنید، یا اینکه برطرف کردن مشکل را به یک توسعه دهنده مسلط به کدنویسی سایت بسپارید.
زمانی که مشکل را برطرف کردید، روی گزینه Validate fix کلیک کنید و گوگل تغییرات اعمال شده را اعتبار سنجی خواهد کرد.
هر چند وقت یک بار باید گزارشات ایندکس را چک کنیم؟
لازم نیست که گزارشات ایندکس را هر روز چک کنید. هر زمانی که گوگل با اروری مواجه شود، به شما ایمیل ارسال می شود.
با این وجود، اگر یک ارور که از قبل وجود داشته بدتر شود، گوگل برای شما ایمیل ارسال نخواهد کرد. در نتیجه باید هر از چند گاهی به این بخش سر بزنید تا مطمئن شوید مشکلات فعلی بد تر نشده اند.
مواردی که در بالا برای شما توضیح دادیم، نکات اصلی و پایه برای استفاده از این بخش سرچ کنسول هستند. شما می توانید در ادامه ویدئوی آموزش گوگل برای بخش Index Coverage را به همراه زیر نویس اختصاصی تاپ سئو تماشا کنید.
امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده است. اگر از بخش گزارشات Index Coverage سرچ کنسول گوگل سوالی دارید، می توانید آن را در بخش نظرات مطرح کنید.
۳ دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید
امکانش هست که به شما دسترسی بدیم و ارورهای کاورج سایت مارو برطرف کنین؟؟
سلام. بله حتما. یا پشتیبانی تماس بگیرید
با سلام
مقاله “آموزش Index Coverage Report” خوب و خلاصه و مفید بود ،مفید از این منظر که در مقالات تاپ سئو ،موضاعات کش نمیدهید که محتوای بیشتر و خسته کننده باشد
من نسبت به سایت شما تعصب دارم .
زیرا در گروه تلگرامی پرسش و پاسخ “آموزش سئو” انصافا هر سوالی داشته ام در کمال تواضع و بدون هیچ چشمداشتی ادمین ها جواب منطقی و خوبی بهم دادند
همین مسئله باعث شده که تعامل خوبی با “سایت top so “داشته باشم .
متاسفانه سایت های انگشت شماری هستند که فقط به فکر گرفتن هزینه هستند بعد از گرفتن هزینه در گروه به اصطلاح VIP تگرامی عضوت میکنند
بعد از ان دیگه خودت هستی و خودت
یک عده مثلا کارشناس که اصلا هم سر در نمیارن اقدام به اظهار نظرهای غیر کارشناسی میکنند .ادمین که سال به سال جواب نمیده
ادم متاسف میشه نه برای هدر دادن هزینه اش بلکه برای هدر دادن وقت و انرژی …
اگر بخواهم منصفانه نتیجه گیری کنم
کارشناسان و ادمین های “تاپ سئو” براورنده تمام انتظارت یک اکسپورت سئو هستند
پیروز باشید